Az ellenőr hogyan veheti észre hogy nem az enyém a matrica a diákigazolványon?
Figyelt kérdés
A legújabb fajta diákigazolványom van.(European Youth Card)
2012 decemberében állították ki, szóval éppen két éves. a 2012/13-as matrica, illetve a 2013/14-es matrica az tényleg az enyém volt, mivel tanuló voltam. Az egyik ismerősöm, aki ugyanabba az iskolába jár ahová én jártam, nekem adja a sajátját, szóval még az iskola is közös.
Hogyan bukhatok le mégis? Vagy nem lehet lebuknom?
Fél évig használnám, eddig egyetemen voltam, de januárban most befejezem, és újrafelvételizek, és majd ismét lesz egyetemista diákom. (Amiről fent szó volt az középiskolai)
2015. jan. 5. 13:57
1/8 anonim válasza:
Úgy, hogy a diákigazolvány arcékepes...
2/8 anonim válasza:
A matricának van egy száma. Ha az ellenőr beüti/becsippantja a kis készülékébe, kiadja a tulajdonos adatait.
3/8 A kérdező kommentje:
A diákigazolvány az enyém, csak a matricát adja nekem az ismerősöm.
2015. jan. 5. 14:00
4/8 anonim válasza:
Lecsekkoltam az enyémet, és az egyetemista matricán rajta van az egyetem és a kar rövidítése is. Ha jól tudom, a középiskolás diákokon nincs rajta, hogy melyik gimibe jársz.
6/8 anonim válasza:
van rajta szám ami alapján lehet ellenőrizni kihez tartozik a matrica.
7/8 A kérdező kommentje:
De ezt az ellenőr nem tudja leellenőrzni nem? Én úgy tudom, hogy az a kód is csak azt mutatja, hogy melyik iskolához tartozik.
2015. jan. 5. 14:20
8/8 anonim válasza:
de letudja az is kérdezni ha nagyon akarja, a kódot hozzárendelték az igazolványodhoz, legalábbis egyetemi/főiskolásnál, középsulinál nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!