Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mire mehetek azzal ha közép...

Mire mehetek azzal ha közép iskolában gépészetet tanulok?

Figyelt kérdés
Szakközép iskolába járok és jelenleg gépésznek tanulok. Most vagyok másodéves kéthetente van egyszer gyakoroltam, mivel érettségiző osztály vagyunk. Mit érek el azzal ha leérettségizek, elmegyek még egy technikumi képzésre az iskolámban de egyetemre nem megyek. Milyen munkalehetőségeim vannak? hol és mit tudok majd dolgozni?

2015. jan. 4. 13:09
 1/1 anonim válasza:

Gyakorlatilag a gépészet öszetett szakma (hegesztés,gépiforgácsolás,kéziforgácsolás)

Az éretségivel anyit érsz el hogy ez éretségis szakma alapbol igy ha nem rakod le az éretségit nem leszel gépész!És ez egy jólkereső keresett szakma egyetem nélkül is!

2015. jan. 4. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!