Történelem emeltszintű érettségit nagyon nehéz jól letenni?
Legalább 95% kellene. Hogyan tudnám elérni? Tanulok, mint az ítélet, de úgy érzem, még nem az igazi. Hány sorosnak kell lennie az esszéknek? Forrásból mennyire lehet kinézni a cuccot? Hol tudnak lehúzni, mire kell figyelnem? Elég lesz az idő rá?
Bocs a sok kérdésért, de f*sok a töri érettségitől.
nekem 98% lett most ősszel
olvasd csak a négy tankönyvet elejétől a végéig, majd szóbelinél, úgyis sokkal az írásbeli után lesz, elég a tematikával összefüggő témákat nyálaznod.
a legjobban az esszéken lehet elcsúszni, túl kevés helyed van ahhoz, hogy kerek módon fogalmazz és belevonj mindent, ami fontos lehet. én harmadakkora betűkkel írtam, mint egyébként szoktam, de ez sem elég. nagyon fontos, hogy a lapot amit adnak, hogy jegyzetelj, ne piszkozatként add majd oda a tanárnak, hanem tisztázatként, és ha valami nem fért be az esszébe, de oda feljegyezted, akkor azért is kapod a pontot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!