Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha a tanár az adott vizsgát...

Ha a tanár az adott vizsgát nem javítja ki egy bizonyos időn belül, akkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

Ma an 2 hete,hogy megírtuk a vizsgánkat és még semmi hír róla.Én azt hittem,hogy 2 hete van rá,de aztán rákerestem TVSZ-re és ezt találtam : (3) Az írásbeli vizsgák esetében a dolgozatokat legkésıbb a dolgozatírás napjától számított három

munkanapon belül ki kell javítani és az eredményeket az ETR-ben legkésıbb a harmadik munkanapon

15:00 óráig kell rögzíteni.

Ilyenkor mi a teendő ?

2014. dec. 29. 10:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Elsőként udvariasan rákérdeztek a tanárként, hivatkozva arra, hogy sűrű a vizsgaidőszak, ezért fontos jól ütemezni.
2014. dec. 29. 11:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Semmit. Türelmesen kell várni. Én még december első hetében adtam le 3 szemináriumi dolgozatot és még egyikről se kaptam hírt. Pedig ez lassan egy hónapja volt. Zavaró és igazságtalan, mert bezzeg ha mi nem adjuk le határidőre, akkor a legtöbb esetben automatikusan egyest kapsz vagy elhagyott tanegyseg. Volt olyan vizsgám amit az első héten írtam és Uv előtt 1 nappal kaptam meg a jegyet. Ha megbuktam volna, még Uv-ra se tudtam volna jelentkezni. Ez van, sajnos.
2014. dec. 29. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!