Milyen a középiskola?

Figyelt kérdés

Jövőre gimis leszek, és nem tudom mire számítsak.

Mindenki azt mondja, hogy teljesen más lesz, mint az általános. Miben más? Milyenek az órák, a hangulat?

Milyen lesz az első pár nap? Izgulok kicsit.:D

2010. febr. 3. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyban függ az iskolától, a tanároktól és az osztályközösségtől.

Ha jó helyre kerülsz és jó emberek fognak körül venni, akkor életed legjobb és legszebb évei várnak rád...

2010. febr. 3. 22:14
 2/9 anonim válasza:
100%
Énis bevagyok fosva emiatt...A tanárok ijezgetnek hogy kutyakemény lessz meg hogy nem fognak velünk szórakozni beleőrülünk a tanulásba :S
2010. febr. 3. 22:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagy különbség nincs, ott is ugyanúgy idióta és normális emberek vannak. Kicsit komolyabb lesz a légkör az elején, aztán mindenki rájön, h nincs miért félni, és ugyanolyan lökött lesz mindenki. Ne parázz, nincs miért. 18/L
2010. febr. 3. 22:16
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Imádom az egyetemet, imádtam az általános iskolámat, de a középiskolai éveket legszívesebben a pokolba kívánom.

Én nagyon rossz osztályt fogtam ki, aztán átmentem egy másik iskolába, ahol tök jó osztályom volt, kb. 1 évig. Nem tudom, hogy mi történt utána, de annyira szétzüllött az osztály, hogy az összes tanár a mi osztályunkról beszélt, hogy mennyire gáz. Rosszabb osztály lett, mint az volt, ahova eredetileg felvételiztem.

2010. febr. 3. 22:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

én most vagyok végzős a gimiben.

ahová én járok, az ritka szar, nem nevezném nevén, mert behisztiznek így az utolsó pár hónapban...

minket is ijesztgettek általánosban, hogy bezzeg ott senki nem fog nyösztetni, hogy tanulj már drága gyerekem, hanem vagy magamnak tanulok, vagy csókolom, nem kötelező oda járni.

ehhez képest jobban b_szogatnak, mint általánosban, és senkit ki nem rúgnának - főleg nem azért, mert nem tanul - hiszen akkor annyival kevesebb támogatást kapnak...

az, hogy középben már senkit nem érdekel, hogy ha valaki benyalja magát, szintén baromság. sőt.

még jobban számít a pofa, mint általánosban.

minél feljebb mész, egyre jobban az fog számítani...

2010. febr. 3. 22:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első max. második év tanulás szempontjából rossz, de utána már simán ráérzel a követelményekre, a tanárok stílusára és gyakorlatilag alig kell tanulnod...
2010. febr. 3. 22:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj, túl van spilázva az egész, egyáltalán nem nagy cucc. Minket például azért fosattak 6osztályos gimi előtt, hogy ne menjünk el a suliból, mert már így is alig voltak az osztályban...
2010. febr. 4. 02:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"Énis bevagyok fosva emiatt...A tanárok ijezgetnek hogy kutyakemény lessz meg hogy nem fognak velünk szórakozni beleőrülünk a tanulásba :S

"

Lol. Általánosban rosszabbak voltak a jegyeim, mint középiskolában.

2010. febr. 4. 06:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Háth én is félek ettől az egésztől..egypár hónap múlva ballagok,aztán beiratkozás..ha minden jól megy^^:D éssss aztán..nemtudom h. mire számítsak:P szval tapasztalatok nincsenek,és bárhogy írok ki kérdést a középiskolákról,sokan nem válaszolnak rá,vagy csak keveset..pedig ilyenekről szeretek olvasgatni h. kivel mi történt meg ilyenek..de gáz h. nem tudok semmit:S
2010. márc. 21. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!