Milyen a középiskola?
Jövőre gimis leszek, és nem tudom mire számítsak.
Mindenki azt mondja, hogy teljesen más lesz, mint az általános. Miben más? Milyenek az órák, a hangulat?
Milyen lesz az első pár nap? Izgulok kicsit.:D
Nagyban függ az iskolától, a tanároktól és az osztályközösségtől.
Ha jó helyre kerülsz és jó emberek fognak körül venni, akkor életed legjobb és legszebb évei várnak rád...
Imádom az egyetemet, imádtam az általános iskolámat, de a középiskolai éveket legszívesebben a pokolba kívánom.
Én nagyon rossz osztályt fogtam ki, aztán átmentem egy másik iskolába, ahol tök jó osztályom volt, kb. 1 évig. Nem tudom, hogy mi történt utána, de annyira szétzüllött az osztály, hogy az összes tanár a mi osztályunkról beszélt, hogy mennyire gáz. Rosszabb osztály lett, mint az volt, ahova eredetileg felvételiztem.
én most vagyok végzős a gimiben.
ahová én járok, az ritka szar, nem nevezném nevén, mert behisztiznek így az utolsó pár hónapban...
minket is ijesztgettek általánosban, hogy bezzeg ott senki nem fog nyösztetni, hogy tanulj már drága gyerekem, hanem vagy magamnak tanulok, vagy csókolom, nem kötelező oda járni.
ehhez képest jobban b_szogatnak, mint általánosban, és senkit ki nem rúgnának - főleg nem azért, mert nem tanul - hiszen akkor annyival kevesebb támogatást kapnak...
az, hogy középben már senkit nem érdekel, hogy ha valaki benyalja magát, szintén baromság. sőt.
még jobban számít a pofa, mint általánosban.
minél feljebb mész, egyre jobban az fog számítani...
"Énis bevagyok fosva emiatt...A tanárok ijezgetnek hogy kutyakemény lessz meg hogy nem fognak velünk szórakozni beleőrülünk a tanulásba :S
"
Lol. Általánosban rosszabbak voltak a jegyeim, mint középiskolában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!