Sok diplomás hülyegyereket miért irritálja, hogy mennyit keresnek a kamionosok?
Illetve miért hiszik azt, hogy mindez megvan 1 hónap alatt?
Meg hogy ez nem rendes szakma...
Legalább nézne utána a sok apucikifizetteadiplomát majomgyerek, mennyi tanfolyamot kell elvégezni ehhez, meg mennyi gyakorlat kell hozzá.
Mi legalább dolgozunk, nem úgy, ahogy egyesek a munkahelyükön, hogy felveszik a pénzt, a semmiért.
Lásd bankok, kormányhivatalok, stbstb...
Aláírom, amit írsz.
Rokonom, aki fiatal orvos, az elemitől számítva tanult tehát vagy 23 éven át, hogy szakorvos legyen, és még évek tanulása, tudományoskodása vár rá, hogy a ranglétrán előre jusson, egy-egy ügyelet közbeiktatásával 3 műszakot húz le egyhuzamban, örökké a kamionos szomszédjára fúj,"mibül" telik annak arra, hogy állandóan cserélje a kocsijait, bazi nagy motorral hobbizik.Divatos göncökben flangál a család. Nyilván csencsel a benzinnel, mert ő az orvosi fizetéséből ezt a luxust nem tudja magának biztosítani.Jövedelme annyi, mint a hasonló korú pedagógusnak, és nem mindenkihez jut el a magas borravaló sem.Ez irritálja a sokat tanult embereket. De nem menne el kamionosnak, s szerintem a kamionos sem menne orvosnak.
Ettől a kérdéstől jobb lett neked?
Nem hinném.Aki van egy állásponton azon is marad, attól függetlenül, hogy kérdeztél e, avagy sem.
Miért érdekel, hogy ki mit gondol. Nem értük vagy, hanem magadért! Mintahogy előttem valaki írta, ennek a vitának semmi értelme.
14/14 - nem tudom kihagyni a férfi/női vezetési stílus kapcsán, egyébként OFF:
Az apa lebetegszik, s most az anya viszi a gyereket óvodába.
Este meséli a gyerek: képzeld apa! Ma anya vitt, és az úton most nem találkoztunk a ba.omarcúval, az id.ótával, a sze.étlá.ával, a hü.egyerekkel...
Kiszűrt az automata, talán így engedi. Bocs.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!