Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Sok diplomás hülyegyereket...

Sok diplomás hülyegyereket miért irritálja, hogy mennyit keresnek a kamionosok?

Figyelt kérdés

Illetve miért hiszik azt, hogy mindez megvan 1 hónap alatt?

Meg hogy ez nem rendes szakma...

Legalább nézne utána a sok apucikifizetteadiplomát majomgyerek, mennyi tanfolyamot kell elvégezni ehhez, meg mennyi gyakorlat kell hozzá.

Mi legalább dolgozunk, nem úgy, ahogy egyesek a munkahelyükön, hogy felveszik a pénzt, a semmiért.

Lásd bankok, kormányhivatalok, stbstb...

2014. dec. 27. 06:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Aláírom, amit írsz.

Rokonom, aki fiatal orvos, az elemitől számítva tanult tehát vagy 23 éven át, hogy szakorvos legyen, és még évek tanulása, tudományoskodása vár rá, hogy a ranglétrán előre jusson, egy-egy ügyelet közbeiktatásával 3 műszakot húz le egyhuzamban, örökké a kamionos szomszédjára fúj,"mibül" telik annak arra, hogy állandóan cserélje a kocsijait, bazi nagy motorral hobbizik.Divatos göncökben flangál a család. Nyilván csencsel a benzinnel, mert ő az orvosi fizetéséből ezt a luxust nem tudja magának biztosítani.Jövedelme annyi, mint a hasonló korú pedagógusnak, és nem mindenkihez jut el a magas borravaló sem.Ez irritálja a sokat tanult embereket. De nem menne el kamionosnak, s szerintem a kamionos sem menne orvosnak.

2014. dec. 28. 13:36
 12/15 anonim válasza:

Ettől a kérdéstől jobb lett neked?

Nem hinném.Aki van egy állásponton azon is marad, attól függetlenül, hogy kérdeztél e, avagy sem.

Miért érdekel, hogy ki mit gondol. Nem értük vagy, hanem magadért! Mintahogy előttem valaki írta, ennek a vitának semmi értelme.

2014. dec. 28. 14:48
 13/15 Pandas74 válasza:
100%
Azt hiszem tudom a kerdes elozmenyet...valaki a minap feltette a kerdest,mitol szakma a kamionozas!Valaszoltam ott is...Hakapeszi teljesen egyetertek veled.En is jartam foiskolara,es nem az eszem,ill annak hianya miatt hagytam abba.40 evesen en is 10 eve gurulok a palyan,belekostoltam ponyvaba hutobe,jelenleg tulmeretezek...A valaszom a kedesre,az ,hogy sem lenezni ,sem hoskent tisztelni nem kell minket!Tesszuk a dolgunk mimnt masok,hibazunk mint masok(a kozvelemeny legtobbszor ezt latja,mert a hibazas nalunk nagy bajjal is jarhat)A kereseteinkrol:jo lenne vegre megerteniuk az irigyeknek,hogy mint ahog semmi ez sem ingyen van...fizetsz az idoddel,a csaladoddal,az egeszsegeddel.Ertstek mar meg nem a mienjk a sok,hanem a tobbieke megalazoan keves,persze en is ertem,hogy masokat ez zavar,de a mi szakmank nyitott barki elott,aki vallalja es bizonyitani is tud.Vegezetul ,van amit nem ertek,ha ennyire elutasitanak minket,megis miert foglalkoznak mindig velunk,a velunk kapcsolatos sztereotipiakkal?(a kamionos mind qrvazik,lopja az arut,uzemanyagot,primitiv bunko mind stb)
2014. dec. 28. 15:16
 14/15 anonim ***** válasza:
13 Szerintem tényleg állíthatom magamról, hogy sokféle embert ismerek, köztük kamionost is, diplomást is, jómagam is az vagyok, de hidd el, senki le se szarja a kamionosok fizetését, meg, hogy qrváznak-e, az sem érdekel, hogy a többi szakmából ki qrvázik. Az a baj, hogy nagyon magatokra vesztek mindent. Persze, lehet, hogy pár paraszt sofőr beszól nektek, de ez minden munkában adott. Mivel nő vagyok, nekem még sokszor amiatt is beszólnak, attól még nem fogok így kiakadni. Helyén kell kezelni a dolgokat. Ti sokat vezettek, vezetés közben a magyar ember káromkodik, leordítja a fejét a másik vezetőnek, aki folyton úton van az ezzel többször szembesül, de ez nem azt jelenti, hogy az egész világ ellenetek van, meg irigykedik rátok. Sőt, ha valamit nem szeretnék csinálni az éppen a kamionozás lenne, van sok más szakmunkás ismerősöm, aki szintén több százezret visz haza, de este szépen otthon van a a családjával és nem egy halom áruért, meg más emberek testi épségéért felel, szóval számomra nem ez az álommunka. Viszont azt fenntartom, hogy a kormányhivatalokban az ügyintézőknek is ugyanúgy meg kell dolgozni (a kevesebb) pénzért, az ilyen összehasonlításoknak semmi értelme nincs.
2014. dec. 28. 15:59
 15/15 anonim ***** válasza:

14/14 - nem tudom kihagyni a férfi/női vezetési stílus kapcsán, egyébként OFF:

Az apa lebetegszik, s most az anya viszi a gyereket óvodába.

Este meséli a gyerek: képzeld apa! Ma anya vitt, és az úton most nem találkoztunk a ba.omarcúval, az id.ótával, a sze.étlá.ával, a hü.egyerekkel...

Kiszűrt az automata, talán így engedi. Bocs.!

2014. dec. 28. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!