Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem unjátok még? Csak szerinte...

Nem unjátok még? Csak szerintem szánalmas, vagy túl sok az empátia bennem?

Figyelt kérdés
A bölcsész lányok cukkolását..Nem értem,miért gondoljátok,hogy nekik ,nekünk kevesebbet kell tanulni, kedves reálos barátaim, gyógyszerészetire járok,ennek ellenére nem fér az eszembe, miért kell egyes embereknek cseszegetni őket..Hugom,és legjobb barátnőim pl. "bölcsészek", pszichológusnak illetve nyelvtanárnak készülnek,és le vannak nézve, de nem kicsit... El kéne gondolkodni emberek...
2014. dec. 25. 22:42
1 2
 1/16 anonim válasza:
49%
Hogymondoddrágám?
2014. dec. 25. 22:43
 2/16 A kérdező kommentje:
Nekik vagy nekünk *--tehát min alapszik az összehasonlításotok
 3/16 anonim válasza:
50%
Sztem hulyeseg oket lenezni
 4/16 RRR válasza:
és ezt miért itt kérdezed??
2014. dec. 25. 22:45
 5/16 anonim válasza:
100%
Akarsz róla beszelni?
2014. dec. 25. 22:46
 6/16 anonim válasza:
82%

pszichológiára járok, elsősorban nem érzem magam lenézve, másodsorban meg... hát, kinek mi. mennyiségileg egy informatikusnak pl jóval kevesebb szemetet kell megtanulni vagy legalábbis elolvasni, mint nekünk. két legjobb barátnőm anglisztikára jár, és őket sem igazán irigylem :D szerintem azok cseszegetik őket, akik olyan nagyra vannak a maguk reál tárgyaival, hogy hű, az milyen nehéz és komoly... igen, az, elismerem, de nekem ami néhány bioszos tárgyam van, az megy a legkönnyebben. nem azért, mert kevésbé veszik komolyan (első évben az anatómia komoly buktatótárgy), hanem mert annyival egyszerűbb a tiszta, egyértelmű, fixen megmondott és leírt dolgokat megtanulni, míg nekünk a sok-sok rizsa és bullshit közül kell kisilabizálnunk, hogy mégis, ennek az egésznek mi a jóf.sz értelme van. vagy egyáltalán, ebből mi lényeges. nem igazán vannak definíciók vagy adott képletek. van egy 400 oldalas könyv, ami tele van rég meghalt emberek idióta elméleteivel, amik fele megegyezik, de azért tudd, melyik elmélet, melyik kísérlet melyik emberhez tartozik, mindezt úgy, hogy le sincs írva egzakt módon. szerintem nem könnyebb, egyáltalán :D nem az anyag maga, az biztos nem könnyebb, de minden más szinte nehezebb. és időigényesebb.

de persze, én nem veszem magamra. aki mondjuk fizikus, és lenéz engem, mert pszichológiát tanulok, hát hadd nézzen. szerintem az inkább őt minősíti, mint engem.

22/l

2014. dec. 25. 22:49
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Neked is Boldog Karácsonyt! :)

Honnan tört fel belőled ilyen intenzitással ez a kérdés?

A kérdésedre a válasz, hogy a személyiség nem reál/humán érdeklődés függő. a.k.a. a reálosok között is ugyanannyi gyökér van, mint az össztársadalomban. (Sok, nagyon sok.)

2014. dec. 25. 22:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
D"gnám a bölcsészeket (ha már szerelem, szex rovat).
2014. dec. 25. 22:55
 9/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem nézem le őket. De azért tesómat szeretem ugratni az ilyen viccekkel, mert tudom hogy felhúzza magát rajta :)
2014. dec. 25. 23:56
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"hanem mert annyival egyszerűbb a tiszta, egyértelmű, fixen megmondott és leírt dolgokat megtanulni, míg nekünk a sok-sok rizsa és bullshit közül kell kisilabizálnunk, hogy mégis, ennek az egésznek mi a jóf.sz értelme van. vagy egyáltalán, ebből mi lényeges. nem igazán vannak definíciók vagy adott képletek. van egy 400 oldalas könyv, ami tele van rég meghalt emberek idióta elméleteivel, amik fele megegyezik, de azért tudd, melyik elmélet, melyik kísérlet melyik emberhez tartozik, mindezt úgy, hogy le sincs írva egzakt módon. szerintem nem könnyebb, egyáltalán :D nem az anyag maga, az biztos nem könnyebb, de minden más szinte nehezebb. és időigényesebb."

Pontosan ezért vagytok lenézve. Mert baromságokat tanultok, jelentős részetek pedig nem tanul, hanem magol. Mondjuk személy szerint a pszichológusokkal semmi bajom nincsen, mert az ő tudásuk legalább használható, jó szakmát ad, én is gondolkoztam rajta, hogy az legyek, szerencsére mást választottam, mert a rizsát nem bírnám. Ami a nyelvszakokat illeti ott is vannak értelmesek.

A többi bölcsész szak viszont egy merő seggelés és használhatatlan baromság. A filozófiával, meg a szabadbölcsészettel az élen, és az sem segít hogy amikor bölcsészekkel találkozunk nem éppen a kultúra süt róluk.

2014. dec. 26. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!