Csak az számít a felsőktatási jelentkezés során halmozottan hátrányos helyzetűnek, aki közben még tanul egy másik iskolában?
Szóval...az van,hogy tavaly már jelentkeztem főiskolára,és akkor még tanultam egy másik iskolába,ami 1 éves volt. Ekkor még kiadták az igazolást arról,hogy halmozottan hátrányos helyzetű vagyok.
Tavaly sajnos nem vettek fel,de idén újra próbálkozom...csak az a baj,hogy most nem adták ki az igazolást,pedig még nem töltöttem be a 25. életévemet,és a felsőoktatási felvételi tájékoztatóban az van,hogy aki még nem töltötte be a 25. évét,az ugyanugy halmozottan hátrányos helyzetűnek számít...szóval nem értem,hogy miért nem adta ki a papírt. Nem szeretném,ha emiatt megint nem vennének fel :(
Hátrányos helyzetűnek számít:
tartósan beteg, vagy fogyatékos állapot
a szülők iskolázatlansága (legfeljebb 8 általános)
kisebbségi (roma) származás
árvaság
Halmozottan hátrányos helyzetűnek számít, aki több szempontból is hátrányos helyzetű.
Hát ez nem pont így van,ahogy leírtad...amúgy nem is ezt kérdeztem,de mindegy...
De amúgy rossz papírt adtak tévedésből,és ma kaptam másikat,és az már jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!