Osztatlan tanári képzés motivációs levél?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy kezdejem el meg mit kell beleírni. Most mondták, hogy kell metg lesz alkalmassági is. Erről kéne információ.2014. dec. 20. 11:02
1/3 anonim válasza:
A levélbe azt kell beleírni,hogy miért akarsz tanár lenni, mi motivál, hogy képzeled a tanári pályát, mit vársz ettől a munkától, kitérhetsz a fizetésre, személyes élményt is írhatsz, ami a tanári pálya felé sodort. Hova jelentkeztél? Debrecenbe tudom, hogy 1 oldal kell max. Nem vészes az alkalmasági. Lesz nyitott monda. PL. Azért szeretnék tanár lenni, mert.-... Lesz egy szitució. Pl A gyerek agresszív az osztlytársaival. Egyszer rsjtakapod, ahogy zsarolja az osztálytársát. Mit tennél? A levelem már nincs meg, de a felsorolt pontok szerint írtam. Ha leírod, akkor meg tudom mondani, hogy elég-e. A lényeg, hogy igzat írj.
2/3 anonim válasza:
Van-e vlki a rokonságban aki tanár
v. aki példakép -
3/3 anonim válasza:
Miért pont olyan szakos szeretnél lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!