Milyen tantárgyat nem szeretsz?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 17:30
2/12 anonim válasza:
föci,irodalom,ének,rajz.(az utolsó 2-t azért mert nincs értelme)
3/12 anonim válasza:
Matek, statisztika, vállalati pénzügy, vállalati gazdaságtan!!! Bllleeee!!!
Főiskolás vagyok
5/12 anonim válasza:
vállalkozási ismeretek
statisztika
jogi ismeretek
6/12 anonim válasza:
Orvosi kémia...BLÖÁH:D Gimiben a törit utáltam nagyon:D
7/12 anonim válasza:
Építészettörténet. De "szerencsére" csak 9 félévig van... A 10-ből...
8/12 anonim válasza:
Amit megutáltattak velem a tanárok.
9/12 anonim válasza:
szerintem ez elég egyén-,iskola- és tanárfüggű dolog
én pl. általánosban imádtam a kémiát, de most, 10-ben meg olyan tanárunk van, aki igaz hogy jófej, de vhogy megutáltatta velünk a kémiát
de ez fordítva is igaz, nyolcadikban elnemtudtamvolna képzelni, h a metek lesz az egyik kedvencem, most gimiben meg olyan tanárunk van, hogy öröm bejárni matekra
a kérdésre válaszolva: irodalom, azért, mert én egy tök értelmetlen tantárgynak tartom, és nem azért mert rosz vok belőle, ebben a félévben csk 4,5 kaptam, egyszerűen engem nem tud érdekelni egy verselemzés, vagy h "milyen volt a lelki világa a költőnek...?"
10/12 anonim válasza:
fizika,kémia,matek,nyelvtan,technika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!