Állami iskolát keresek, hol tanuljak tovább? (többi lent)
Figyelt kérdés
tudnátok nekem egyetemet vagy főiskolát ajánlani ? kétségbe vagyok esve,nincs semmi ötletem.Mindenképp Budapesten szeretnék tanulni.ami érdekel : rendezvényszervezés (főleg),de bármi amit ajánlani tudtok,humán beállítottságú vagyok,a reál tárgyak gyengén mennek.2014. dec. 12. 20:51
1/3 anonim válasza:
rendezvényszervezéshez nem kell egyetem. Humán: bölcsész és pedagógia képzési területek, válogass kedvedre, ajánlanám figyelmedbe a felvit.
2/3 anonim válasza:
Így tök felesleges egyetemre menni. Hiszen elhivatottság zéró, csak azért mennél, hogy elmondhasd diplomás vagyok.
3/3 anonim válasza:
Élte info könyvtáros.szerintem nagyon jó lehet.humán s rendezvény azervezessel is foglalkozik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!