Tényleg szégyelnem kell magam azért mert harminc évesen megyek főiskolára?
Én jártam levelezőn egyetemre, volt egy 54 éves csoporttársam, aki ugyanarra a szakra járt, mint a lánya, csak a lány nappalin, apuka levelezőn. (legalább könnyen szerzett nappalis jegyzeteket :-)
Ha nappalira mégy, ott már ki fogsz lógni, ott a legidősebbek is 26-27 évesek első évfolyamon általában. Levelezőn teljes szórás van szinte minden generáció képviselteti magát, a legidősebbek az 50-es éveikben vannak a legfiatalabbak olyanok, akik simán lehetnének nappalisok is, csak inkább dolgoznak hét közben, vagy két rokon szakot csinálnak egyszerre (pl. természettudományin népszerű a földrajz-földtudományi kombó, mert a tárgyak 80%-a ugyanaz, de ugyanígy sok kémia-környezettan, vagy környezettan-környezetmérnök szakot egyszerre végző is van)
Oké, akkor elmondom, de ne utálj érte!
Szerintem arra célzott, hogy a kérdésedben van több helyesírási és vesszőhiba. Pl szégyelnem helyett szégyellnem a helyes alak két L-el.
Az "azért mert harminc" részből hiányzik egy vessző "azért, mert harminc" a helyes, minden tagmondat közé kell vessző, a bevezetőben pedig a két hogy elé is vesszőt kellett volna tenni, a "hogy" elé mindig kerül vessző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!