Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Általános iskola 8.osztályában kezdődött minden.Egészen 8ig 4-es,5-ös tanuló voltam.Eljött a 8.osztály és nagyon sokat romlottak a jegyeim.

A dogáknál leblokkoltam,a feleleteknél is,nem tudtam megszólalni.A dogáknál,jót írtam és kihúztam.

Most,hogy kijártam a 8.osztályt és 9-es lettem egyszerűen mindent elrontok.Matekból összekeverem a műveleteket.Van,amikor kivonás helyett összeadok,szorzás helyett szorzok,szorzás helyett összeadok,vagy a százalékszámításnál teljesen összezavarodom.Nem szoktam kapkodni.

Dolgozatoknál írok valamit-vagy semmit-,mert azt gondolom,hogy rossz lesz.Ha írok valamit,akkor azt kihúzom,van olyan,amikor csak szimplán elfelejtek mindent,vagy nem is írok semmit.

Mi lehet a baj?Valaki,nagyon fontos!

2014. dec. 12. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ez szerintem nagy baj lehet... nemtudom pontosan, hogy mi de szerintem orvoshoz kéne fordulnod.

Nem kerültél esetleg más társaságba, akik bántottak, hogy stréber vagy?

nem volt valami olyan elesésed, ami után fájt a fejed/ olyan hogy napokig fájt a fejed?

Ez hirtelen jött, vagy szépen lassan folyamatosan?

Ezek talán segítenek eljutni a kiváltó okhoz... de mindenképp szakemberhez kell fordulnod!

2014. dec. 13. 07:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem volt valami súlyosabb betegséged, mielőtt ez kijött?
2014. dec. 13. 07:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Volt egy enyhe agyrázkódásom,azóta folyamatosan fájt a fejem,el is mentünk neurológushoz,azt mondta,hogy nincs semmi gond...Igen,fokozatosan.

Hát,a volt osztálytársaim csúfoltak mindig,hogy stréber vagyok.

Milyen szakemberhez kell fordulni ezzel a problémával?

2014. dec. 13. 18:51
 4/5 Tom Benko ***** válasza:
Szerintem nem annyira neurológushoz kellene. Első körben inkább egy koponyaröntgen.
2014. dec. 13. 23:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Koponya CT-n voltam.
2014. dec. 14. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!