Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Honnan tudnám letölteni a 15...

Honnan tudnám letölteni a 15 próbaérettségit?

Figyelt kérdés

Tantárgyak, amikből jól jönne: angol, magyar nyelv és irodalom, történelem, informatika, matematika... és persze minden érettségire felkészítő segédanyagot szívesen fogadok!

mindenkinek előre is köszönök szépen!

2010. febr. 1. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi az a 15?
2010. márc. 8. 23:32
 2/5 anonim válasza:
Szerintem egy szám, amely sokféleképp keletkezhet például a tíz és az öt összeadásával. De más esetek is előfordulhatnak, 7+8, 14+1, 9+6, stb...
2010. márc. 9. 06:15
 3/5 anonim ***** válasza:
szia figy ezek a könyvek jogvédettek nagyon nagy mázli ha rábukkansz ezekre, és kevés esetben digitalizálják ezeket a műveket, kérd el ismerőseidtől, vagy vedd meg.
2010. márc. 9. 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:

OK, első vagyok, erről a könyvről még nem hallottam, azért nem értettem, hogy mi az, hogy "15 próbaérettségi". De mindenesetre an Oktatási Minisztérium honlapján évekre visszamenőleg fent van az összes érettségi és próbaérettségi feladatsor javítókulccsal együtt. Még a nyelvekből a hanganyagok is fent vannak.

[link]

2010. márc. 9. 15:54
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2010. márc. 10. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!