Szerintetek felvesznek így?
Figyelt kérdés
Gimnáziumba szeretnék menni továbbtanulni és van egy csomó dicséretem, de ma az egyik hülye osztálytársam miatt az egész osztály kapott egy szaktanári figyelmeztetőt... :(
Mennyi esélyem van, hogy felvegyenek? Nem a legerősebb, de nem is a leggyengébb gimibe készülök. Kb. középszint. Szerintetek?
2014. dec. 10. 12:59
1/3 anonim válasza:
Felvesznek. Ha megkérdezik, miért kaptad, akkor megmondod. Ettől még a magatartásod lehet jó, amit látni is fognak.
2/3 anonim válasza:
Persze, ne parázz emiatt xdd senkit nem fog érdekelni, hogy kaptál egy szaktanárit. nekem volt rengeteg figyelmeztetőm meg intőm, de felvettek az egyik legjobb budapesti gimnáziumba. Jól tanultam de szerettem hülyéskedni, és ezért előg sok intőt meg figyelmeztetőt kaptam.. :D
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most megnyugodtam! :D
2014. dec. 10. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!