Nehéz kitanulni az autószerelő szakmát?
Figyelt kérdés
nem nehéz a kocsi több szaz pontját megtanulni?2014. dec. 3. 21:22
1/3 anonim válasza:
Az autószerelői szerintem olyan apám is aztmondta ő sem és én sem vagyok autószerelő egyébként, tehát szerintem olyan hogy már egészen kiskormban kell hogy érdekeljenek az autók, apád mellett javítgatni stb stb.. az ilyenek általában az ilyenek jelentkeznek autószerelői szakmára , akik már 10 éves koruk óta apjuk mellett mondjuk "javítgatja" az autókat, aki nem ért hozzá,, "felnőtt" fejjel, annak szerintem nehéz lesz kitanulni,, főleg ha az alapokhoz sem ért, meg az autó részeihez sem. Erre szerintem születni kell. Inkább legyél villanyszerelő:D vagy hegesztő, vízvezetékszerelő, programozó,cnc-s stb ezekbőlmeglehet élni szerintem Magyarországon és külföldön is .:D
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.:D De a hegesztő az tutira jól keres?:D Mert én vidéki vagyok és nincs német tudásom csak angol..:D
2014. dec. 5. 17:09
3/3 anonim válasza:
Ha érdekel, akkor szerintem egyáltalán nem nehéz azt a többszáz pontot megtanulni, főképp, hogy gyakorlatban is alkalmazod a tanultakat. Egy egyetem után szinte felüdülés volt kitanulni ezt a szép szakmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!