Debreceni Egyetem kiiratkozás, mit és hogyan?
Rájöttem, hogy mégse nekem találták ki ezt a szakirányt, és nem akarok több időt és pénzt arra szentelni hogy "feleslegesen oda járjak", tehát ki szeretnék iratkozni. (Első évfolyam, első félév, nappali, államilag finanszírozott.)
Két fő kérdésem:
1. Osztatlan képzésen vagyok, az első félév ingyenes, de a felvett tantárgyaim kreditösszegét ha ott hagyom az iskolát ki kell fizetnem? (Nem megyek el vizsgázni)
2. Megérné-e mégis elmenni a vizsgákra? Ha van a másik szakon, amit kinéztem jövő évre hasonló tantárgy, akkor beszámítják-e az itteni eredményeim?
A TO-n kikért nyilatkozat kitöltésével tudom kezdeményezni a jogviszonyom megszüntetését, ezt jól gondolom?
(Még mielőtt a kötözködős kommentek megérkeznének, minimum pontos szak, ahol nagyobb volt a keret, mint a felvett tanulók összege, tehát senki elől nem vettem el a helyet, mindemellett a "Mé itt kell ezt megkérdezni" kommentekre megelőző válaszom is leírom: a TO-n konkrétan elküldtek, és annyit mondtak olvassak az interneten...)
A válaszokat előre is köszönöm.
Érdemes a vizsgákra elmenni, sosem tudhatod melyik
tanegységet fogják tudni később elfogadni
De a hasonló tantárgy eredményét is úgy fogadják majd
el (másik szakirányon), ha kérvényezed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!