Számotokra is nehéz /volt/ a mikroökonómia?
Figyelt kérdés
egy szenvedés ez a tárgy...
bele se merek gondolni hogy akkor milyen lehet a makroökonómia
2014. nov. 26. 12:25
1/5 Kacsa Tibor válasza:
Nekem személy szerint nem volt problémám vele, sőt, kifejezetten szerettem. Viszont a makroökonómia kissé nehezebb (legalábbis szerintem). De lehet, hogy neked meg pont az fog bejönni. Lesz ugyanúgy elmélet, függvények, stb. Függvények terén nehezebb lesz, az elmélet is húzósabb, viszont valamilyen szinten életszagúbb a dolog.
Egyébként egyetem vagy középiskola?
2/5 A kérdező kommentje:
egyetem
2014. nov. 27. 12:49
3/5 A kérdező kommentje:
és te milyen szakon találkoztál a mikroökonómiával?
2014. nov. 27. 17:04
4/5 Kacsa Tibor válasza:
Kereskedelem és marketing szakon, de igazából az mindegy, mert mind a három szaknak ugyanazon mikorökonómia kurzust kellett felvennie.
5/5 anonim válasza:
Nekem ez az egyik kedvencem, tuljadonképpen. Bár igaz, hogy nem gazdasági szakon vagyok, ezért nálunk sokkal kevesebb a matek része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!