Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Számotokra is nehéz /volt/ a...

Számotokra is nehéz /volt/ a mikroökonómia?

Figyelt kérdés

egy szenvedés ez a tárgy...

bele se merek gondolni hogy akkor milyen lehet a makroökonómia

2014. nov. 26. 12:25
 1/5 Kacsa Tibor ***** válasza:

Nekem személy szerint nem volt problémám vele, sőt, kifejezetten szerettem. Viszont a makroökonómia kissé nehezebb (legalábbis szerintem). De lehet, hogy neked meg pont az fog bejönni. Lesz ugyanúgy elmélet, függvények, stb. Függvények terén nehezebb lesz, az elmélet is húzósabb, viszont valamilyen szinten életszagúbb a dolog.

Egyébként egyetem vagy középiskola?

2014. nov. 27. 11:36
 2/5 A kérdező kommentje:
egyetem
2014. nov. 27. 12:49
 3/5 A kérdező kommentje:
és te milyen szakon találkoztál a mikroökonómiával?
2014. nov. 27. 17:04
 4/5 Kacsa Tibor ***** válasza:
Kereskedelem és marketing szakon, de igazából az mindegy, mert mind a három szaknak ugyanazon mikorökonómia kurzust kellett felvennie.
2014. nov. 29. 13:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem ez az egyik kedvencem, tuljadonképpen. Bár igaz, hogy nem gazdasági szakon vagyok, ezért nálunk sokkal kevesebb a matek része.
2015. nov. 9. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!