A gyakorlattanárunk nem azt tanítja, ami a tantervben szerepel, mivel hathatnánk rá, hogy végre azt tanítsa amit kell?
18éves vagyok és textiltervezői szakon tanulok.
A régi gyakorlat tanárunkat kitúrta a helyéről a mostani még két évvel ezelőtt.A tanár azt tanítja amihez éppen kedve van.Teljesen más anyagot ad le mint amit kéne, méghozzá összefüggéstelenül. Régebben jeleztük az igazgató felé aki megemlítette neki, erre a tanárunk így reagált: "Milyen jogon mondja az igazgató meg, hogy mit tanítsak? "
Textilelméletet illetve divattörténetet is kéne tanítania de ezekről valahogy megfeledkezik.
Az órákon folyamatosan dolgozunk, szünetekben is bent vagyunk, ha meg szünetet akarunk tartani háborog.Félek, ha lecseréltetnénk keresztbe tenne nekünk, mert sokan ismerik a nevét főleg egyetemeken, főiskolákon. Nem igazán tudom, mi tévők legyünk a csoporttársaimmal.
Szerintem is a legjobb lépés az igazgatóval beszélni. Ha nem történt változás, akkor újból keressétek meg az igazgatót, és beszélgessetek el vele, hogy ő helyesnek tartja-e a jelenlegi helyzetet, és hogy tervez-e valamit lepni a továbbiakban.
Az ciki, ha az igazgatótoknak kisebb a respektje, mint a "híres-neves" tanárotoknak...
...az is elképzelhető, hogy gyengébb (megfakult) az elméleti tudása, mint a gyakorlati.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!