Melyiket tanuljam ki szerintetek?
Figyelt kérdés
Feleslegesen nem akarom, elkölteni a pénzemet amit jelenleg segédmunkával keresek meg 21 éves fiú vagyok, szakácsnak tanultam de megutáltam a szakkmát utána szakközépben megszereztem az érettségit, és 20 éves korom óta dolgozok, de muszáj tanulnom valamit. Hegesztő, Villanyszerelő, Mérlegképes könyvelő és CNC forgácsoló és programozó szakmát valamelyiket szeretném kitanulni. Szerintetek melyiket érdemes? Külföldre nem igazán tudnék leginkább csak 5 év múlva vagy később kimenni, mivel nincs nyelvérzékem se kint ismerősőm, illetve nagyon beszédhibás vagyok. Szóval hegesztő, Villanyszerelő, CNC forgácsoló vagy Mérlegképes könyvelőit tanuljam kI? Magyarországon melyik fizet aránylag jól?2014. nov. 23. 21:37
1/2 anonim válasza:
Azt a szakembert fizetik meg jól, aki a legjobb a szakmájában. Ha Te vagy a legjobb villanyszerelő a városban, akkor jobban tudsz keresni, mint egy diplomás ember.
2/2 A kérdező kommentje:
Legjobb szerintem biztosan nem leszek,, ahhoz tényleg nagy ügyesség kell,, apám 22 éve villanyszerelő, plusz elektronikai műszerész és ért a plc programozáshoz is,, de nem keres sokat jó ha megkeresei havi a 200-250 ezret úgyhogy már 22-25 éve ebben dolgozik.. Külfölfdön az tudom hogy keresett szakma,, és hiányszakma itt Magyarországon is csak nincs megfizetve.. Ezért kérdezem hogy melyik szakma kap Magyaországon az alábbiak közül amit felsoroltam több fizetést. Külfföld nekem egy ideig felejtős.
2014. nov. 23. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!