Milyen papírok beszerzése szükséges, hogy Svájban éljünk? Én elszeretnék helyezkedni dolgozni, a barátom meg egyetemre szeretne járni kint, és mellette dolgozni. Mennyi a megélhetés? Milyenek az emberek? Mennyi az albérlet stb. stb.
Milyen papírok beszerzése szükséges, hogy Svájban éljünk? Én elszeretnék helyezkedni dolgozni, a barátom meg egyetemre szeretne járni kint, és mellette dolgozni. Mennyi a megélhetés? Milyenek az emberek? Mennyi az albérlet stb. stb.
A barátom Svájcban fog tanulni jövőre egyetemen. Kiakarunk költözni ketten. Előtte összeszeretnénk házasodni, a nyáron érettségiztem. Ő itthon 3. évét fejezi be az egyetemen és a további éveket kint szeretné elvégezni, mivel kint sokkal könnyebben eltud majd helyezkedni, és több lehetősége is van...
Egy magyar honlapon kérdezel ilyeneket, nem valószínű, hogy túl sok érdemi információt fogsz kapni.
Mennyire beszéled/beszélitek a nyelvet? Német/francia/olasz vagy akármi, amivel ott majd meg tudjátok magatokat értetni? Lehetne ez a főpróba, hogy utánanéztek a neten, mert rengeteg információ áll rendelkezésetekre. Viszont ha nem sokra juttok, akkor elgondolkoznék, hogy megéri-e kimenni, mert valószínűleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!