Gáz, h érettségi után 3 suliban is tanultam, de egyikben sem tudtam megszerezni a szakmai bizonyítványt?
Hát az hogy gáz-e neked kell eldönteni, mert sokan nem tanulnak mégis viszik valamire, de mivel a papírok országában élünk, talán kellene egy diploma.
Engem sem oda vettek fel fősulira, ahová akartam menni, de így is elvégeztem, mégsem abban dolgozok. Szóval előtted az élet!
Ha a nyelvtanulás megy,én a helyedben az általad tanult 2 nyelvközül kiválasztanám azt amit jobban szeretek...csinálnék egy felsőfokú nyelvvizsgát is,és ezen a pályán gondolkoznék.Esetleg tolmács,különböző utazási irodák nem keveset fizetnek egy jó tolmácsért...és még utazgathatsz is ha úgy van.
Sok sikert bárhogy is lesz.
Én mindig is azon a véleményen voltam,hogy ha tanulok,akkor olyant tanuljak amit szeretek,érdekel,és később talán megyek is vele valamire.
Mivel nem érdekelt semmilyen fősuli...így egy érettségi és egy szakmával a kezemben én is a nyelvtanulással folytattam/folytatom csupán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!