Mennyi idő az orvosi egyetem elvégzése?
hüh,tényleg sok kérdésed van:) DE megpróbálok segíteni. Nah szval: Az ELTE az egyik legjobb,Ha orvosira szeretnél menni előbb 6 évig általános orvosnak tanulsz utána jön 2 év rezidensi képzés ami alatt a felsoroltak közül valamelyikre szakosodhatsz. Nem leszel egyből háziorvos!
Én úgy tudom nem lesznek impotensek. Remélem tudtam segíteni.De nézz rá a ELTE honlapjára.)
Ha orvosira mész,6 év után lediplomázol,és kapsz egy általános orvosi diplomát.Ezután jön a kétéves rezidensképzés,amit a választott szakiránynak megfelelő osztályon töltessz el.Azt sajnos nem tudom,hogy a rezidensképzés beletartozik-e a szakorvosképzésbe vagy a szakorvosképzés előtt van-e...
Az Eltén viszont nincsen orvosképzés
Elte meg orvosképzés?:D OMG...
Orvosképzés Magyarországon csak az SZTE-n, a SOTÉn, a DE-n, és a PTE-n van... (humán orvosi)
Az orvosi egyetem 6 éves. (plusz a csúszás:D)
Ez után van a szakképzés. A szakképzés első 26 hónapja a rezidensképzés (törzsképzés).
A szakképzés szakonként változó hosszúságú, a legtöbb 60 hónapos (ebben már benne van a 26 hónap rezidenskedés).
Itt egy részletes lista:
www.sote.hu/download/inst145/7_jogszab66_1999.doc
Miért lennének a nőgyógyászok impotensek? Hány éves vagy?:DD
Sziasztok
Én is mennék az orvosira, kémiát 3 évig, biológiát 4 évig tanultam, abból is érettségiztem. Viszont azt olvastam,
hogy az orvosi egyetemen kell a fizika meg matematika is. Ez a kettő nekem sose ment túl jól, szóvel ezt a két tantárgyat is be kell kalkulálni.
Nekem célom a gyógyítás úgyhogy szerintem bevállalható.
A gondom csak az, hogy munka mellett, felnőttként nem tudom mennyire esélyes elvégezni az orvosi egyetemet.. Csak nappali képzés van, ami azt jelenti, hogy naponta be kell menni órákra...ez még nem is gáz, de munka mellett szerintetek mennyi idő marad az embernek órákra járni, tanulni, gyakorlatra menni?
Munka mellett nem lehet végezni. Gyakorlatokra kötelező bejárni, még ha az előadásokat hanyagolod is. Nem hiszem, hogy van olyan munkahely, ahol te mondhatod meg, mikor mész be.
Mondjuk ha olyan munkád van, ahol te osztod be az időd (fodrász, manikűrös, kozmetikus stb), akkor talán. De akkor meg mikor tanulsz?..
Egyébként matek nem igazán kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!