Regisztrációs héten lehet tantárgyat felvenni?
Figyelt kérdés
Sajnos lemaradtam egy tantárgyról, mert úgy volt, h betudom számíttatni, így nem vettem fel, de kiderült, hogy mégsem. De lecsúsztam a tárgyfelvételről. Azt írják, hogy regisztrációs héten már csak korrigálni lehet. Szerintetek to-nál felveszik még nekem? Előre is köszi!2010. jan. 29. 14:36
1/5 anonim válasza:
nálunk (bme) úgy van h van egy előzetes tárgyjelentkezés december közepén, amikor mindenki lestoppolja a jó helyeket :) aztán a reghét a végleges tárgyjelentkezés időszaka, amikor még azt veszel fel amit akarsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Nálunk január 27-ig lehetett jelentkezni. :( Február 1-től lesz a regisztrációs hét, azt írták, hogy már csak korrigálni lehet. De nem tudom, hogy fellehet-e még venni tárgyat, vagy sem.
2010. jan. 29. 14:48
3/5 anonim válasza:
Miért nem a TO-dat kérdezed?? Annyi ilyen kérdés van :S Azt se tudjuk hova jársz, milyen szakra, hogy mennek ott a dolgok, nem fogja senki a kisujjából kiszopni neked a választ sajnos. Légyb kicsit már önállób, bemész a TOra és megkérdezed őket nem lehetne-e elintézni a dolgot, mert nekik kb. 2 percükbe kerül téged felrakni valahova. Ha meg nem, akkor így jártál.
4/5 A kérdező kommentje:
Hidd el, bementem volna a to-ra, de ma nincs ügyfélfogadás... Bocsáss már meg, hogy feltettem egy kérdést, ne zavarjon már téged ennyire. 2x is rácsesztem, mert úgy volt, 29-ig van tárgyfelvétel, de elírás történt, 27-ig lehetett. De köszi a hasznos választ...
2010. jan. 29. 15:47
5/5 anonim válasza:
Nálunk a BGF-en reg. héten még azt csinálsz a tárgyakkal amit akarsz. A kérdés csak az, hogy van-e még hely az adott kurzuson. De ha nagyon muszáj akkor a tanszéken általában be lehet könyörögni magad, ha nyomós indokod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!