Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Oktv-hez kapcsolódó kérdés!...

Oktv-hez kapcsolódó kérdés! Hogy kell értelmezni az alábbi szövegrészt?

Figyelt kérdés

Bemásolom ide,nyelvi oktv-ről van szó:

A beküldött válaszlapok közül kategóriánként a továbbjutási létszámhatárnak legfeljebb a másfélszeresét kitevő legjobb nyelvi tesztekhez tartozó íráskészség feladatokat a versenybizottság kijavítja, értékeli és meghatározza a továbbjutás ponthatárát.

Tehát a feladatlapnak 2 része van,nyelvi meg a fogalmazás.És én úgy tudom hogy ha eléri a nyelvi rész a ponthatárt,akkor beküldik.És ott kijavítják a fogalmazást is,és persze az első részt is átnézik és meghúzzák a ponthatárt.De,az alapján amit fent olvastam,úgy tűnik hogy nem javítják ki automatikusan a fogalmazást,hanem ahhoz is van valami ponthatár.(Pl.Elértem a továbbküldhetőség ponthatárát,de nem értem el annyi pontot,ami ahhoz kell hogy a fogalmazásom is megnézzék)Jól látom?Kérlek írjátok le,hogy ti hogy értelmezitek.

2014. nov. 20. 08:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Én így értelmezem:

Ha teszem azt 100 ember juthat tovább, akkor a (maximum) 150 legjobb nyelvi teszt eredménnyel rendelkező dolgozatnak kijavítják az íráskészség részét is, és ezek együttes eredménye alapján határozzák meg a 100. ember által elért pontszámot, vagyis a ponthatárt.

Tehát ha valaki nincs benne nyelvi teszt alapján a "150-ben", akkor annak az íráskészségét nem javítják ki, szimplán nem jutott tovább.

2014. nov. 20. 10:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,és a külön példát is :) Így jobban érthető.
2014. nov. 20. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!