Igazolatlan nap, mit tegyek?!
Elaludtam, fáradt voltam blabla, nem vagyunk a szüleid, úgyhogy beszélhetünk nyíltan. Lógtál.
Amúgy meg semmit. Lesz 7 db igazolatlan órád. 50 után indítanak valami eljárást azt hiszem, de annyid sosem lesz. De amúgy iskola válogatja. Ezért max ofői figyelmeztetést kapsz, meg egy lecseszést. Az előbbi iskolafüggő, az utóbbi meg majd elfelejtődik.
Mondd el őszintén a dolgot a szüleidnek. Legalább tudják majd mi legyen a karácsonyi ajándékod, egy ébresztő óra. :P
Egyébként mennyire rugalmas az osztályfőnököd? Esetleg, ha a szüleid írnak még egy igazolást, hogy családi okok miatt nem tudtál ma ott lenni, nem fogadná el?
"Honnan tudjuk, nálatok mi a szabály?"
Mit szeretnél tudni? Én azon csodálkozom hogy majdnem hogy ki akarnak (még csak feltételezem) rúgni 1 igazolatlan nap miatt azaz 7 óráért. azért mondom mert szerintem ehhez az igazgatói beírás már kicsit azért.. súlyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!