Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom mi legyek?

Werte kérdése:

Miért nem tudom mi legyek?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, sok mindent csináltam eddig is. Bármilyen felmérést illetve tesztet megcsináltam mind arról árulkodik, hogy képlékeny, hogy mi is akarnék lenni. Egy felől érdekel a sport(edző) pálya, de ugyanígy lennék szívem szerint újságíró, rádiós, szinkronhang és színész-humorista. Úgy érzem mindegyikhez lenne tehetségem és kedvem is, bár itt vidéken sok kiugrási lehetőségem nincs.

Hogyan tovább? Hogy valósíthatom meg bármelyiket is?

2010. jan. 29. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
van vmi végzettséged?
2010. jan. 29. 11:53
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
18 akart lenni igaz?
2010. jan. 29. 11:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Mivel sok helyen melóztam, igen. Valószínű 18 vagyok:)

Gimnáziumi érettségi, nyelvvizsga alapfokú számtech okj-s papír-róla. De minek. Az a gond, hogy őszintén lövésem sincs merre és hogyan. Általános iskolában amire indultam rég nem szerepelt a terveim között. Mondhatnám 16 évesen gyökeresen más irányban kezdtem érdeklődni...

2010. jan. 29. 12:04
 4/4 anonim ***** válasza:

hát lehetsz olyan edző, aki rádiózik, (sport)újságot ír, néha beugrik szinkronhangnak és a showder klubban fellép mint humorista :D

sztem költözz bp-re, ott nagyobb az esélyed, hogy megvalósítsad az álmaidat!

2010. jan. 29. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!