Külső gyakorlattal kapcsolatos dolgok?
Tehát most vagy 10.-es. Iskolai gyakorlaton vagyok mostan. Jövő szeptembertől kell külső helyre menni. Én már az idei nyári gyakorlatra kimennék. De azt hallottam hogy ahol elvan kezdve a gyakorlat ott kell a nyárigyakorlatot is letölteni. Ez így van? Mert a bátyám az tavaly egy masik iskolaban kezdett. Ugyanezen a szakon. És évközben bent volt. Nyáron külsőn. Most megint bent. Szóval akkor ez most hogyan működik? És akkor most félévtől sem lehet kimenni külsőre?
Valamint külső helyen milyen szinten tanítják meg a dolgokat? Iskolában az oktató rengeteg dologra megtanít. De külsőn mennyit lehet tanulni? Ugyanoda mennék külsőre ahol a bátyám volt a nyáron. Annak nem tanítottak szinte semmi újat. Csavarokat kellett leszúrkálnia. Meg valami hideghúzást kellett csinálnia. Ezt a két dolgot csinálta 4 héten keresztül. Ha én is kimegyek külsőre. És ezeket csinálom akkor nem fogok tudni le szakmunkásvizsgázni. Szóval ez csak nyári gyakorlaton szokott így lenni hogy nem tanítanak semmit. Vagy évközben azért már foglalkoznak a tanulóval?
Oké.
De arra kellene akkor válasz hogy milyen szinten tanítanak külspő helyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!