Bukasra allok rajzbol! Csak en tartom ezt egy folosleges hulyesegnek?
Figyelt kérdés
Nyilvan aki muveszeti agon akar elhelyezkedni, vagy van ezreke hozza annak nem, tehat megbanti senkit nem szeretnek. Nalunk a tajz eleg durva. Van dolgozat az elmeletbol, jegyzetelni kell stb. Elso leosztalyozott rajzom karo lett. Egy almat kellet lerajzolni, amibe bele volt harapva. Lecseszett a tanar, hogy hogy nem latom az arnyekot stb. Eskuszom halalosan megfeszultem, hogy megertsem mit mond, de nem latom, nem ertettem mit mutat. Latom arnyekot es szerintem azt rajzoltam le, de szerinte nem. Mult heten egy uveget kellet lerajzolni. Az is karo lett. A tanar szerint vallalhatatlan. Eddig bukasra allok rajzbol... egy doga lesz mega lediktalt ekmeletbol amit termeszetesn be tudok magolni, de olyan is van, hogy felmutat egy rakjot es fel kell ismerni rajta valami rajzolasi technikat, ami megjnt nem megy, igy tuti nen lesz 5os.2014. nov. 17. 14:56
1/1 anonim válasza:
Én relatív jól rajzoltam suliban is,de szerintem a rajz és ének olyan tárgyak,amiket nem kéne olyan komolyan venni. Majdnem hogy nem is adnék jegyet,vagy hármasról indulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!