Nem akarok iskolába menni!?
Figyelt kérdés
Van egy kis hasmenésem és meg is jött a havim is,de főleg azért nem szeretnék menni,mert rengeteg dolgozat gyűlt össze holnapra.Tudom jól,hogy itt volt a hétvége és nem pont vasárnap este kéne elkezdenem tanulni,de ezen a héten is hulla fáradt voltam.Szóval az lenne a kérdésem,hogy szerintetek beszéljek a szüleimmel és maradjak itthon egy-két napot,vagy inkább kezdjek el gőzerővel tanulni és szánjam rá magam a sulira?2014. nov. 16. 23:28
1/7 anonim válasza:
Szedd össze magad... Ha dolgozni fogsz, ott sem fog senkit sem érdekelni, hogy havizol-e, ha nem dolgozol kirúgnak és cső.
2/7 anonim válasza:
Hasmenéssel én tuti nem mennék suliba. Amúgy szerény véleményem szerint rosszabb dolgozatot pótolni, mint első alkalommal megírni.
3/7 anonim válasza:
Tessék beleállni és nem megfutamodni ilyen kamu hasmenéssel. Mindenki tudja, hogy mondvacsinált, még ha nem az, akkor is gyanús.
4/7 anonim válasza:
Ez igaz a munkahelyeden sem futamodhatsz meg. De amíg "megteheted", addig akár meg is teheted, szóval... :D Ha tényleg tanulni fogsz a dogákra akkor maradj otthon és h.nap reggel kellj fel időben és tanulj. Így szerintem semmi kivetnivaló nincs benne. Mellesleg én is "lógni" fogok jövő héten. :D De legközelebb ne hagyd így el magad. Egyszer-egyszer belefér. Ráfogod a havidra meg a hasmenésre elmész az orvoshoz igazolásért és tanulsz. De abból tényleg tanulás legyen, ezen ne idegeskedj. Jobb esetben kiír egész hétre. (torokfájást ne mondj, emrt ha megnézi a torkod és nem vörös akkor bukta van és nem jó dolog orvosnak hazudni). :D Szóval jövő héten lazíts én is azt fogok. Jó8. :D
5/7 anonim válasza:
Ne menny . ;) amugy a szüleidnek nem kel tudnija róla h logsz. Azt mondod voltál és késZ,
6/7 anonim válasza:
Na sikerült lógni? :D A szüleidnek emg ne szólj ez a legnagyobb hülyeség...... :D
7/7 A kérdező kommentje:
Végül elmentem az orvoshoz és elmondtam neki az igazat,hogy nagyon fáradt voltam és nem tudtam eleget tanulni.Kiírt 2 napra és mondta,hogy azért rendszeresen ne csináljak ilyet és azt is mondta,hogy örült annak,hogy őszinte voltam és nem kitalált betegséggel akartam otthon maradni.Tudom,hogy munkahelyen nem tehetem ezt meg,de ott nem is kell attól tartanom,hogy ha írok egy 2-es témazárót az egész félévem elrontja.
2014. nov. 17. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!