Mennyi esélyem van arra, hogy behívjanak szóbelizni az Eötvösbe? Mit tehetnék ennek érdekében?
71 pont? :( az keves... gyurjal 80-90 pontra, gyakorolj sokat, meg van egy csomo idod! Messze meg a januar!
Melyik osztalyba jelenrkezel amugy?
A magyar az jó lesz, matek nekem is kb. ennyire szokott sikerülni (én is 8-os vagyok:) )
Hát, ha az idővel van gond, hogy nem tudod befejezni, csináld azt, hogy amikor írsz ilyen feladatlapokat, mindig ugord át azokat a részeket, ami a feladathoz képest több időt vesz el. És aztán a végén, ha marad idő, akkor vissza tudsz rá ugorni. Nekem ez bevált, 10 ponttal jobbat tudtam írni.
Ha magával a matekkal van gond, egyes feladatokat nem értesz, járj korrepetálásra, vagy esetleg felvételi előkészítőre. Ezek is nagyon tudnak segíteni.
És ami a legfontosabb, GYAKOROLJ! Csináld meg az eddigi írásbeliket. Ha segít, írd ki a füzetedbe néhány alap dolgot, amit esetleg elfelejtettél (én pl nagyon sokáig kevertem a mértékegység átváltásokat :DD) Ezzel is sokat tudsz segíteni rajta.
Remélem tudtam segíteni, sok sikert! :)
1. válaszoló: Szerintem is! :( Különben az angol-német, a humán és idegennyelv és anya szeretné ha a természetismeret és idegennyelvet is bejelölném!
2. válaszoló: Nem az idővel, hanem a feladatok megoldása nem megy (általában a térfogatos feladatok fognak ki rajtam, aztán jön a szöveges feladat, mert igaz, hogy matek órán értem, de ott sokkal könnyebbeket veszünk!), és két előkészítőre is járok! Majd Szerdán kapok egy könyvet amiben felvételik vannak és hátul a megoldásuk, hogy hogyan kell megoldani! Természetesen hasznos volt a válaszod!
Köszönöm mind a kettőtöknek, hogy időt szántatok a válaszra!
Első vagyok:
Nincs mit :) Én is humánra (vagy nyekre) jelentkezem amúgy és én is sokat gyakorlok. Sok sikert és remélem találkozunk jövőre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!