Hányas lett a matek érettségid? Mikor érettségiztél? Nehéz összeszedni a 2-est?
2 éve érettségiztem.
és 3 lett..olyan boldog még soha nem voltam:)..gimiben végig 2 voltam..--->pedig végig korrepetálásra jártam!.)
sztem nem nehéz,de egy rossz matekos azért szenved vele egy picit-
viszont az a jó,h.ha nem is tudsz egy feladatot teljesen végig megcsinálni,részpontokat is kaphatsz..nekem így lett meg a 3.
tavaly érettségiztem és 91%
aki nem szedi össze abból a kettest, annak gratula
sztem nem olyan egyszerű egy gyenge matekosnak a 4-es, pl.
3mas esetleg,de a 4.es nem
amúgy amikor én írtam,(2007)az emeltszint könnyebb volt..ezt mondták azok is akik emeltet írtak.:O
én közepet írtam.
Tavaly érettségiztem és 5-ös lett.
Annak a válaszolónak, aki 2007-ben érettségizett:
Azt úgy értették, h az emeltszintű elváráshoz képest könnyű volt az emelt szint, a közép meg viszonylag nehéz. Nem úgy, hogy az emeltet meg lehetett volna írni akárkinek jobbra, mint a közepet...
2 éve és 99% lett. a kettest simán össze lehet szedni az első feladatokból, amik kb ilyen jellegűek h: van 3 piros és 7 fehér golyóm, mennyi a valsége h elsőre pirosat húzok?
vagy: 1 kiló narancs 300 ft, akkor mennyibe kerül 2.5 kiló?
Hú köszönöm.
Ha még visszanéztek erre a kérdésre akkor : ÉS HOVA MENTÉL TOVÁBB TANULNI?
3 évig 3-mas voltam nulla tanulással, aztán negyedikben felhoztam 4-esre. Az érettségim 56%-kal lett hármas (kicsit azért kiakadtam...). Beláttam, hogy ha tanultam volna, akkor jobb is lehettem volna.
Viszont mérnöki szakra járok, 3 matek félévem volt, elsőre meglett mindegyik, és nem is kettessel :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!