Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Budapest kollégium. A párom...

Budapest kollégium. A párom Corvinusos én SOTE-s leszek, szerintetek hogy kerülhetnénk közös kollégiumba? Erre milyen megoldások vannak?

Figyelt kérdés

Mindenki jelentkezzen a sajátjába, aztán próbáljunk átjelentkezni ha van üres férőhely a másikban?

Felvesznek egyáltalán külsősöket?

Vagy csak a magán kollégium jöhet szóba?

Vannak jó áron egyetem független kollégiumok?

Előre is nagyon köszönöm!

2014. nov. 8. 09:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem az egyetem saját kolijába esélytelen, hogy felvesznek külsősként. Vagy ha még is, akkor annak van elég kicsi esélye, hogy egy szobába kerülhettek majd.

Én külsős kollégiumot, vagy valamilyen diákszállót ajánlanék. Nyilván ezek valamivel drágábbak, mint az egyetemi koli és sok esetben nincsenek is túl jó helyen a bejárást tekintve, de ha mindenképpen együtt akartok lenni, akkor más megoldást nem látok (már ha az albérlet kizárva).

Ami fontos, hogy időben kezdjetek el gondolkozni ilyeneken, mert augusztusra általában már minden diákszálló betelik.

2014. nov. 14. 11:33
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

" én SOTE-s leszek"

Tehát teljesen biztosra veszed, hogy téged fel fognak venni...?! Nem mindig szerencsés dolog ám a nagyképűség...

2014. nov. 23. 19:11
 3/3 A kérdező kommentje:

A kérdés kiírása szempontjából teljesen mindegy, hogy fel fognak-e venni vagy sem.

A kérdésemre keresem a választ.

Nyilván valóan abszolút nem biztos,

nem mindig előny ha fölöslegesen belekötsz emberekbe.

Amúgy meg már járok valahova, átjelentkezni szeretnék oda, így még kisebb az esélye, és köszönöm, tisztába vagyok vele.

Az elsőnek pedig nagyon köszönöm a segítséget!

Ezért kezdtünk már jó előre gondolkodni, hogy ha átvennének júliusba legyen alternatíva.

Egy másik városban eléggé megszívtuk albérlet-kollégium ügyileg, ezért résen kell lenni. :)

2014. nov. 23. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!