Háziorvos legyek vagy fogorvos?
Figyelt kérdés
Idén jelölöm be vagy az általános orvosit vagy a fogorvosit. De nem igazán tudok dönteni a kettő közül. Háziorvos nagyon szívesen lennék, de ha jól tudom az 9 év összesen.2014. nov. 7. 13:42
1/2 anonim válasza:
Hát figyelj,mindkettő nagyon szép szakma,tőled függ hogy mi szeretnél lenni.A fogorvosi is nagyon szép,meg nehéz is,de engem ott egy kicsit aggaszt a szűk mozgásterület más orvosi ágakhoz képest szakmai téren.Kevésbé összetett nyilván,mint egy teljes test.Ugyanakkor fogorvosként nagyon pontos és precíz munkát kell végezni,pontosabbat mint más területen.A háziorvosi léttel egy gond van,hogy nagyon elszigetelt világban élnek,és szakmailag a legtöbbjük nagyon lemaradott,pontosan azért mert egyedül kint a fenében dolgoznak,izoláltan.Te döntésed.
2/2 anonim válasza:
Szerintem a FOK-ot jelöld meg elsőnek. Lényegesen rövidebb, és ha érdekel, és tudnád szívvel-lélekkel csinálni, semmi vesztenivalód nincs. De ha csak megalkuvásból csinálnád meg a FOK-ot, csak második helyen jelöld meg. Igazából neked kell tudnod.
Ha egyenlően szeretnéd a kettőt, az ÁOK-ot jelöld meg első helyen szerintem, nagyobb mozgástered lesz azt illetően, hogy mire akarsz szakosodni, akár az is lehet, hogy a végén nem háziorvosként jössz ki, és nem is bánod...
Sovány vigasz, hogy szakosodáskor már kapsz fizetést, még ha nem is olyan sokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!