Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Prog. Alap, kalkulus bukta....

Prog. Alap, kalkulus bukta. Megéri folytatni?

Figyelt kérdés
Elsőéves mérnökinfós vagyok, prog. alapból meg kalkulusból bukta lesz sajnos. Felsőbbévesektől kérdezem hogy megéri-e folytatnom? Progot igazából nem értem miért nem megy, gyakorlom becsülettel, szoktam érteni amiket tanulunk, zh-kon viszont mégsem sikerül... Nyilván ha jövőre felvenném őket megint akkor másodszorra már szerintem lehetetlen nem megcsinálni, ám utána ha jön a Prog I., Prog II., azokkal is ennyi szívás lenne vagy ez az első félév/év ami ilyen kínkeservesnek számít olyan tekintetben, hogy én programozni ezelőtt nem tanultam?
2014. nov. 6. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy az a baj hogy korábban nem programoztál. Milyen középiskolai eredményekkel vágtál neki az egyetemnek? Honnan tudod már most hogy megbuksz? Még nincs is vége a félévnek.
2014. nov. 6. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen folytasd. Az első félév sokaknak húzós, sokan UV-znak. (kicsit talán más, de én Kárpát-medence földrajzából és ásványtanból buktam, de megszereztem a földes diplomát - bele kell rázódni ;) )
2014. nov. 6. 12:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva a középiskolai eredményeim nem túl jók, az előtt még olyan január-február környékén még ott tartottam hogy azt se tudom minek megyek tovább, (na meg matekból a 25%-ra hajtottam, aztán amikor eldöntöttem hogy infóra akarok továbbmenni 3 hónap alatt ezt feltornáztam egy erős négyesre :D) szóval nálam eddig minden szorgalom kérdése volt, meg vaalhol el is hittem hogy jó eszem van de most így eléggé elbizonytalanodtam hogyha most nem megy akkor később még inkább nem fog..
2014. nov. 6. 12:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ugyan másik karra jártam de szintén műszaki, ott akiben a szorgalom megvolt az be tudta azért fejezni az egyetemet.
2014. nov. 6. 12:43
 5/5 anonim ***** válasza:
persze, hogy megéri, az első félév alapján ne akarj semmit eldönteni, én is 100x érztem úgy, hogy ez nem nekem való, nekem ez sok, és sokan mások is. sok ember bukik 1-2-3 tárgyat is, sőt.. deez még ne tántoritson el gólyaként, bele kell rázódni, majd lesz ez jobb is, nem kell az első tapasztalat alapján itélni. nekem több barátom/ismerősöm is döcögve kezdte az egyetemet bukott 1-2 tárgyat az elején, de később már nem.
2014. nov. 6. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!