Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem köt le az anyag. Egy...

Nem köt le az anyag. Egy mondat elolvasása után percekig máson jár az agyam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Így nem haladok.
2014. nov. 5. 10:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Koncentrálj. Ez sajnos ilyen, nincs mit tenni ellene.

Vagy ha van időd, menj el sportolni valamit egy fél órára, hogy felfrissülj picit.

2014. nov. 5. 10:38
 2/3 A kérdező kommentje:

Letettem és egy kicsit mást csináltam. Ebből az lett hogy kb másfél órája főzök, mosok, pakolgatok. :/ Holnap meg vizsga.

Nah, mindjárt nekiállok tanulni.

Egyébként a sport jó ötlet, lehet elmegyek majd futni, ha továbbra sem haladok.

Köszi!

Ha van más ötlet, jöhet még.

2014. nov. 5. 11:54
 3/3 anonim válasza:
Szia!:) Amikor nekem ez van akkor mindig plusz infókat keres hozzá a neten, vagy szituációkra rakom és ilyenkor mindig találok valami izgalmasat, ami segít. Ha ez nem megy, akkor eszméletlen módon üvöltök magammal a tükörben, hogy nem utcaseprő akarok lenni, hanem sokra akarom vinni. Megnézek pár kilátástalan helyzetben lévő hajléktalant, vagy utcaseprőt és ezek után a legkevésbé érdekes mondat is a legfontosabb lesz számomra. :)
2014. nov. 12. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!