Nem köt le az anyag. Egy mondat elolvasása után percekig máson jár az agyam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Így nem haladok.2014. nov. 5. 10:21
1/3 anonim válasza:
Koncentrálj. Ez sajnos ilyen, nincs mit tenni ellene.
Vagy ha van időd, menj el sportolni valamit egy fél órára, hogy felfrissülj picit.
2/3 A kérdező kommentje:
Letettem és egy kicsit mást csináltam. Ebből az lett hogy kb másfél órája főzök, mosok, pakolgatok. :/ Holnap meg vizsga.
Nah, mindjárt nekiállok tanulni.
Egyébként a sport jó ötlet, lehet elmegyek majd futni, ha továbbra sem haladok.
Köszi!
Ha van más ötlet, jöhet még.
2014. nov. 5. 11:54
3/3 anonim válasza:
Szia!:) Amikor nekem ez van akkor mindig plusz infókat keres hozzá a neten, vagy szituációkra rakom és ilyenkor mindig találok valami izgalmasat, ami segít. Ha ez nem megy, akkor eszméletlen módon üvöltök magammal a tükörben, hogy nem utcaseprő akarok lenni, hanem sokra akarom vinni. Megnézek pár kilátástalan helyzetben lévő hajléktalant, vagy utcaseprőt és ezek után a legkevésbé érdekes mondat is a legfontosabb lesz számomra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!