Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fizikusokra van kereslet idehaza?

Fizikusokra van kereslet idehaza?

Figyelt kérdés
fizika alapszakon belül a fizikus szakirány érdekelne. Azon belül pedig elméleti kutatások.

2014. nov. 4. 23:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem náluk is egy kérdés van mielőtt felvennék, hogy mihez ért még ezen kívül.

Nem rossz szakma, ha mellette tudsz programozni, vagy valami olyan szakmád is van 8villamosmérnök stb), amiben konkrét területen használhatod a fizikusi oldalt is. Önmagában szerintem minden ilyen szak csak tanári, bölcsész szint, nem szakma.

2014. nov. 5. 00:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát, ha a KFKI vesz fel embereket, akkor igen! :)

Elég sok fizikus saját fejlesztéseken dolgozik otthon, és mellette egész más területen dolgoznak bejelentetten. Szerintem olyan helyen kérdezd inkább ezt meg, ahol biztosabb válaszokat kaphatsz tapasztaltabbaktól. Ne egy ilyen nyilvános fórumon.

2014. nov. 5. 00:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocs, elfogalmaztam, volt KFKI, mert így már nem léteznek ők se, egyébként ők foglalkoztatták a fizikusainkat. Főleg.
2014. nov. 5. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!