A Csigavérnél MOST tényleg heteket kell várni egy oktatóra?
Konkrét tapasztalatom van, bár kimaradt volna az életemből.
Januárban meglett a KRESZ és az egészségügyi vizsgám. Március végén (!) el tudtam kezdeni vezetni. Az oktatómmal megegyeztünk, hogy be kellene fejezni május végéig (az 2,5 hónap, a 30 órával számolva korrekt), mert el szeretnék utazni. Persze, meglesz, semmi probléma.
Július 3-án vizsgáztam, úgy, hogy még rámvarrt plusz 10 órát, addig nem volt hajlandó vizsgát jelenteni, számlát nem adott, az utazásból nem lett semmi, nem sikerült a vizsga se, de tök jogosan húztak meg egyébként.
Na itt a feketeleves, a vizsgabiztos aláírás után kiszállt és elment (???), majd az oktatóm elkezdett vigyasztalgatni, azt hittem, elhányom magam, megfogta a combom, és közölte, hogy máshogy is elintézhetem azt a vizsgát. Rávágtam az ajtót, még aznap kikértem a papírjaimat és átiratkoztam egy vidéki iskolába. Rögtön lett oktató, korrekt volt, 1.5 hónap alatt lett jogsim, 1 hibaponttal (újrakezdtem mert úgy volt olcsóbb), De nem vagyok büszke a r.hadt jogsira, mert kb. 60 órát vettem...
19/L
A csigával én is megszívtam, az oktatóm rengeteg időt lecsalt a vezetésből, rohadt féreg!
Sok más fórumon olvastam - sajnos késve - hogy nem egyedi a problémám... De még idejében váltottam sulit.
Neked is ezt tanácsolom! Inkább menj egy picit drágább suliba, ahol tényleg annyit vezetsz, amennyit fizetsz - a csigafos így még drágább is, mert alig vezetsz 30-35 percet!!
Szóval válts, az ingyenes, csak keresel másik sulis oktatót, aki hivatalosan átkéri a papírjaid. Sikk autósiskolát tudom ajánlani. Ők abszolút elhatárolódnak a kenőpénzektől és a vizsgabiztos lefizetéstől és mindig mindenről adnak számlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!