Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyik tantárgyból 2-es leszek....

Egyik tantárgyból 2-es leszek. Hogy engeszteljem ki apukámat?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy a tesójim mind kitünőek...csak én nem... nagyon szomorúak és mérgesek a szüleim...meg hát persze én is... félévben, igasságtalanul 2-es lettem vmiből (tényleg 3-asra állok, tanár is mondta hogy tudja, de mégsem adja meg a 3-ast) anyu kevésbé szigorú. Neki minden jegyemet elmondom..apunak meg sosem...:S nagyon mérges lesz...mit csináljak hogy kiengesztelődjön?
2010. jan. 26. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmit, mondd meg neki, hogy második félévben nagyon fogsz hajtani. A tanárok nagy része év végén azért előveszik az emberibb arcukat is.
2010. jan. 26. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Semmit. Ha ennyit nem tudnak felfogni szüleid, hogy nem mindenkiből lesz atomfizikus, akkor már nagy a probléma. Tanulj olyasmit, ami érdekel, és legyél abban jó! Nem kell mindenből Nobel-díjasnak lenni...

Amúgy megy a kitűnő egy baromság... Attól még, sokkal értékesebb ember lehetsz, hogy nincsenek ötöseid minden felesleges és értelmetlen tárgyból!

2010. jan. 26. 21:35
 3/5 anonim válasza:
Egyetértek teljesen az előttem szólóval.Úgy gondolom,hogy,ha úgy érzed,hogy nem a maximumot teljesíted.Szóval te is így érzed,akkor minél többet foglalkozz a tanulással,úgy,hogy a tanár ne tudjon belédkötni.De amennyiben ez a maximum,akkor megkellérteniük,hogy nem mindenki Zseni.
2010. jan. 26. 21:48
 4/5 Silber ***** válasza:
Attól hogy valakinek jó jegyei vannak, nem kell rögtön zseninek tituálni. Egyébként sajnos el kell keserítselek, kettes-hármas jegyekkel csak nagyon kis réteg képes relatív kevés gonddal tűzdelt jövőt kialakítani (pl. azon szakmunkások, akik hiányszakmában dolgoznak, vagy kimennek külföldre). Ha itthon maradsz, és nem lesz szakmád, kösd fel a nadrágot.
2010. jan. 26. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

nekem most félévkor kémiából van kettesem..anyu nekem se haragudott érte annyira,de apu még nemtudja(igaz csak 2hetente amikor megyek hozzá találkozunk)..ő tuti balhézni fog :/

és neméppen szalmunkásnak készülök xDDD..a város legjobb tagozatára azaz matek tagozatra járok..:)

apud max egyszer csak megbékél..de mostanába próbálj meg jó jegyeket szerezni..

13/L (8.os vagyok)

2010. jan. 27. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!