Ilyenkor kinek kell szólni (érettségi)?
Figyelt kérdés
Voltam ismétlő érettségin közép szinten de nem lett meg annyi amennyit szerettem volna. Szóbelire már teljesen felesleges lenne elmennem. Ilyenkor mi a teendő ? Megtehetem azt , hogy nem megyek el rá? És ha igen kinek kell ilyenkor szólni?2014. nov. 3. 17:41
1/7 anonim válasza:
Egyszerűen nem mész el. :) Sajnálom,hogy nem úgy sikerült, ahogy tervezted. :( Nem kell szólni senkinek se.
2/7 anonim válasza:
Azért illik szólni, sőt, írásban jelezni, mert a beosztást úgy készítik el. Emailben a vizsgát tartó iskolának, vagy személyesen beviszed a nyilatkozatot.
3/7 A kérdező kommentje:
És , ha a kormányhivatal szervezte az érettségit akkor is az iskolának kell szólni vagy a kormányhivatalba kell bemenni és ott intézni ? Mert azért azt én is szemétségnek tartom , hogy most az elnök is odajön meg a tanár is én meg nem is szólok és ott várnak rám feleslegesen.
2014. nov. 3. 19:27
4/7 anonim válasza:
Szerintem az iskolában. Egyébként nemcsak miattad mennek oda, de attól még kellemetlen, ha lyuk van a vizsgában.
5/7 anonim válasza:
Kérd el a telefonszámát annak az iskolának,ahol vizsgáznál. Így be se kell menned. A hansúly tényleg nem azon van,hogy megjelensz-e, hanem azon, hogy szólj. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó és te kinek mondtad?
2014. nov. 4. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!