Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Középiskolákban mindenhol...

Középiskolákban mindenhol csak kosaraznak? :S

Figyelt kérdés
Ahány iskolát megnéztem mindnek a tornatermében volt a beszéd,és sehol nem láttam focikapukat csak kosárpalánkokat.Én utálok kosarazni,csak a focit szeretem,tehát van foci egyáltalán középsulikban?:S
2010. jan. 25. 16:34
 1/7 thegodswhip válasza:
Az én sulimban egyrészről az udvaron szokás focizni, másrészről lehetőség van még a teremben röplabdára, floorballra, kézilabdára, pingpongra is.
2010. jan. 25. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk van focikapu,kötél,bordásfal,korlát is van,stb.Viszont focizni nem nagyon szoktunk,mert a tesi tanár szerint a foci az ízeltlábúak sportja.
2010. jan. 25. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Kevés olyan tornaterem van, ahol van focikapu is (nagy terem kell hozzá). Általában az udvaron szokott lenni.
2010. jan. 25. 16:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Az udvaron ott is van,de télen gondolom nem mennek ki mínuszba focizni.Nahát akkor 4 év szenvedés lesz a tesi ha nem lehet focizni,meg ott még a tesitanár is egy szemét.Na mindegy,nem a tesi miatt szeretnék odamenni:)
2010. jan. 25. 16:45
 5/7 anonim ***** válasza:
nálunk van foci röpi kosár szertorna meg konditerem is + pingpong floorball, futsal
2010. jan. 25. 16:45
 6/7 anonim ***** válasza:
A tornatermekbe általában nem raknak egy egy rendes, kispályás focihoz való kaput, csak egy kicsit, kb mint amekkorát a jéghokisok használnak. Nálunk is ilyen van, mozgatható,általában a szertárban leledzik.
2010. jan. 25. 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:
nálunk van rendes kispályás focikapu, kosár, röpi...
2010. jan. 25. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!