Egyetem adhat ki infot szülőnek?
A szüleim fel alarnak menni a DE BTK (mert ott tanulok) és megtudni az elöző évi tanulmányi eredményeimet.
De csak annyi a bajom vele, hogy hazudtam mert ezek egy 4-ért is ordítanak, hát akkor egy 3-ra nem is mondok semmit.
Na akkor szerintetek kajak ha felmennek akkor megtudhatnak mindent, mert végül is felnőtt képzés.
Kérdezd meg őket mégis kihez mennének megkérdezni a jegyeket. Csak, hogy tudd ki fogja képen röhögni őket. (gondolom a te szüleid még ilyen osztályfőnök felvilágosít, vagy a tanár aki minden diákot ismer...stb tévképzeteket gondolnak az egyetemről)
Egyébként nem csinálhatnak semmit, csak te kaphatsz bármilyen adatot meg a képzésedről.
Jesszus...Egyetemre jársz? És már többedéves is vagy?
És így bánnak veled?
Minek néznek téged a szüleid? Hallod én a helyedben nem egyetemre járnék hanem tanulnék vmi gyors szakmát és húznék tűlük jó messze egy albérletbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!