Egy fél év alatt fel tudnék készülni az emelt kémia és biológia érettségire egy olyan 60-70%-ra úgy, hogy már elvégeztem a gimnáziumot és csak itthon lennék végig és tanulnék?
Figyelt kérdés
Biológiából kb. 0-ról kellene induljak, habár már csináltam egy pár érettségi tételt úgy, hogy nem tanultam még semmit és mindegyik kb.30%-os lett. Kémiából lenne tanárom is és ott már a szerves részt kb. tudom2014. okt. 26. 10:29
1/9 anonim válasza:
Háááát, necces. Bioszból is kéne segítség.
2/9 A kérdező kommentje:
és ha biológiából is járnék tanárhoz akkor lehetséges?
2014. okt. 26. 11:11
3/9 A kérdező kommentje:
és emellett napi 4-4óra tanulással?
2014. okt. 26. 11:13
4/9 anonim válasza:
Ha elég szorgalmas vagy, akkor mennie kell. Az érettségi még, ha emeltről is van szó, meg sem közelíti azt az anyagmennyiséget, amit majd az egyetemen kell elsajátítanod rövidebb idő alatt. Hajrá!
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást
2014. okt. 26. 11:24
6/9 anonim válasza:
még jó, hogy május 15ig kb van még 7 hónap több, mint fél év
az emeltre előbb inkább a középszintűvel készülnék fel, mert az emelt kb a közép szint jobban tudása meg egy egész kicsi plusz anyag
7/9 anonim válasza:
egyébként én javaslom előbb a kémiát elkezdeni, mert a biosz elég nagy része anélkül csak sima magolás
elég esélytelen úgy megérteni
8/9 A kérdező kommentje:
azért írtam h fél év mert jelenleg gyógyszerészeti egyetemre járok külföldön ahol csak az elmélet van magyarul és ezért sokat gondolkoztam azon h abbahagynám és felkészülnék a két emeltre. és még egy hónapig járnék h megnézem h megtudnám szokni vagy sem h a két anyagot két nyelven tanuljam egyszerre és ezért érdeklődőm.
2014. okt. 26. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!