Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyáltalán nem indítanak...

Egyáltalán nem indítanak jövőre gyógypedagógus képzést vagy ez most mire vonatkozik (link)?

Figyelt kérdés

Érettségi előtt állok és gyógypedagógiára szeretnék tovább menni. Most mentem fel a felvi.hura és ezt találtam.

[link]

Azaz Az intézmény/kar nem hirdetett meg 2015 februárban induló képzést.

Ez most azt jelenti,hogy én nem tudom februárban ide beadni a jelentkezésem?

Ne haragudjatok, ha hülyeséget kérdezek de nagyon ideges lettem, és nem tudom ezt most mire vélni. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2014. okt. 24. 13:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ne idegeskedj emiatt!"Az intézmény/kar nem hirdetett meg 2015 februárban induló képzést." Felhívom a figyelmed FEBRUÁRBAN induló képzést nem hirdet. Azaz nincs keresztféléves jelentkezés, az indul februárban. Amire te akarsz jelentkezni majd az 2015 SZEPTEMBERI képzés. Majd januárban hirdetik meg az induló szakokat.
2014. okt. 24. 13:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Tudom túl hamar idegeskedtem! Azóta én is rájöttem, mert tízszer átolvastam. De nagyon szépen köszönöm! :))
2014. okt. 24. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!