Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek idén milyen...

Szerintetek idén milyen nehézségű lesz a központi felvételi?

Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 21:28
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagyis 2015-ben
2014. okt. 23. 21:29
 2/6 anonim válasza:
Szia,én ebben a tanévben írom,és úgy hallottam hogy a matekot kicsit könnyebbé teszik,hogy télleg elég legyen a 45 perc a feladatok megoldására,viszont a magyart bonyolítani fogják.Nem tudom mennyire igaz,minden esetre én nagyon parázok,olyan nehéznek tűnik.Jó sok proba felvételit írtam,és mindig más lett az eredmény pl tegnap magyarból 27 pontot írtam,ami valljuk be elég gagyi,de viszont multkór 36 pontot.Tehát nagyon félek hogy elszúrom.De szerintem hasonló lesz mint az eddigi,tehát nem lesz nagy cucc,valakinek nehéz valakinek nem,ez változó.
2014. okt. 26. 15:43
 3/6 anonim ***** válasza:
én is idén írom,és nagyon félek:(
2014. okt. 27. 17:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Én is most írom, de csak a fogalmazás miatt izgulok, a többi megy.

Amúgy nem jó ha izgultok, főleg amikor majd meg kell írni, mert az az ember amelyik parázik sokkal többet ront.

2014. okt. 27. 19:54
 5/6 anonim válasza:
ezt nem lehet előre megmondani. valakinek ez a nehéz valakinek az... mindenesetre én is most írom és én is félek, de egy jó tanács mindenkinek: ne féljetek, mert ha izgultok akkor csak nem tudtok koncentrálni és elrontjátok az egészet. sok sikert mindenkinek, és azt kívánom h mindenkit vegyenek fel oda, ahová szeretné :D
2014. okt. 28. 16:30
 6/6 anonim válasza:

Nem tudom milyen nehéz lesz.Ezt nem lehet előre tudni.Gyakorolj netről. Én már nagyon sok feladatsort csináltam.Vezesd be hogy minden hetvege 1 magyar 1 matek felveteli feladatsort megcsinalsz.Az elejen nekemis siralmas volt.De most írtam egy kb.:45 pontos magyart.(lehet hogy picit kevesebbb de 40-45 közt van valahol.)Szerintem minél hamarabb kezd el a gyakorlást,mivel a felvételinél te is parázni fogsz így könnyebben el tudod rontani, mintha otthon nyugodt környezetben írnád.

Sok szerencsét!

2014. nov. 22. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!