Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha kiemelőt használok, nem...

Ha kiemelőt használok, nem tudom megtanulni az anyagot. Vagy ez csak az én hülyeségem?

Figyelt kérdés

Ezt figyeltem meg, ezért most már csak aláhúzni szoktam(tollal, színes filccel, cerkával.Stabilo tűfilccel), nem kihúzni.

Más is van így?

2014. okt. 20. 21:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Én soha nem húztam alá semmit, mert a végén úgyis az egész szöveg alá lett volna húzva, inkább füzetből tanultam, mert oda már tényleg csak a fontosak kerültek. A szerzők által kiemelt szövegek is elrontanak mindent, mert értelmetlenül, logikátlanul van megerősítve eredetileg is a szöveg. A forrásokat jó volt olvasni, de azt meg jól összeszabdalták, hogy mindenképpen arra a következtetésre juss egy eseménnyel kapcsolatban, amire korábban a szerző. Pedig töritanulásnál pl. sokkal érdekesebb több perspektívából megközelíteni a dolgokat, csak hát erre a mai oktatásban nem jut idő. Nincs idő gondolkodni.
2014. okt. 20. 22:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Soha nem használtam kiemelőt, az aláhúzgálás is zavart mindig. Egyedül történelemből próbáltam az évszámokat aláhúzással kiemelni, mert reméltem, hogy úgy végre nem siklik majd át rajtuk a szemem olvasás közben, de nem vált be, viszont a mai napig reflexből aláhúzok minden évszámot :)
2014. okt. 20. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!