Mi az hogy tehetséggondozó felvételi? :S
Figyelt kérdés
Mert anyukám ezt x-elte be a felvételi lapban, és én úgy tudom, hogy ez emelt szintű.Ha igen, akkor van lehetőségem visszavonni, vagy ilyesmi, és a normálisat megírni? :SSS
Nagyon nagy gondban vagyok :(
Én rajz szakra szeretnék menni, és nem tudom, hogy ez a tehetséggondozó mit jelent :(
2010. jan. 24. 18:32
1/2 anonim válasza:
hát ezt én sem tudom,lehet,hogy emelt szintű..egy gyakori kérdések.hu-s felhasználó egyik válaszában az volt hogy a mostani matekfelvételi 10.feladata mehetett volna a tehetséggondozós felvételibe..az a feladat meg mindenkinek nehéz volt..szóval..:S de amúgy rajz szakra KÖNNYEN BEJUTHATSZ SZERINTEM:D fel a fejjel..most én is szomorú vagyok,mer én marhára elcsesztem:(:S
2/2 anonim válasza:
A tehetséggondozó felvételit kérik egyes erős középiskolák, pl. Budapesten a(z):
- Eötvös Gimnázium,
- Berzsenyi Gimnázium,
- Apáczai Gimnázium,
- Fazekas Gimnázium,
- Szent László Gimnázium (tömegkommunikáció szaka magyarból)
- Városmajori Gimnázium.
Ez azt jelenti, hogy ezekbe az iskolákba csak úgy lehet bejutni, hogyha megírod a tehetséggondozó felvételit, viszont a többi iskolába jó a sima központi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!