Jogi NAPPALIS egyetem mellett lehet dolgozni?
Jövőre szeretnék jelentkezni,22 éves vagyok.. Megszoktam,hogy saját minimálbéres keresetem van,ami lóf*ra sem elég (bár így,hogy itthon lakom könnyebb)és ez nagy lendületet adott nekem,hogy elvégezzek egy egyetemet,mivel egy érettségivel többre nem is fogok jutni. Viszont nem szeretnék élősködni a szüleim nyakán,hogy még 30 éves koromig őket pumpoljam anyagilag.Levelezősre nem szeretnék menni.
Fel lehet úgy venni tantárgyakat,hogy pár napon bent vagyok reggeltől-estig és a maradékokon,pl.csütörtök,péntek nincs iskola,hanem munka hétvégével együtt?Vagy valahogy máshogy,ahogy tuti belefér a munka? Igazából bármilyen munka jó lesz majd,most se álmaim munkáját csinálom,szóval az lényegtelen,csak keressek vele,és normális legyen. (bejelentett,kifizetnek,nem táncos/szex munka!!!) Zara,Bershka stb ilyen helyekre lehet menni olyan részmunkaidőbe,hogy az órarendemhez alkalmazkodnak? Vagy gyárba? Köszi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!