Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen akik kollégistak és...

Egyetemen akik kollégistak és nem tudják őket támogatni a szülök max a koleszdíjjal miből élnek?

Figyelt kérdés
koleszosok is szoktak diákmunkázni vagy ösztöndíjból meg szoctámból el lehet lenni vagy esetleg diákhitel?
2014. okt. 18. 03:01
 1/3 Silber ***** válasza:
Én soha egy forintot sem kaptam otthonról, a kollégiumi díjat, és az önfenntartáshoz szükséges pénzt ösztöndíjakból (szoctám, tanulmányi, bursa, stb), valamint tanszéki munkából fedeztem. Emellett pedig még haza is adtam.
2014. okt. 18. 11:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha jó helyen tanulsz jól, akkor ösztöndíjakból, diákmunkából, illetve ha más nem, akkor diákhitelből.
2014. okt. 18. 16:36
 3/3 A kérdező kommentje:
oe-kandón gondolkodom, ha ez számít.
2014. okt. 19. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!