Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Rendszeres gyermekvédelmi...

Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre vagyok jogosult. Ez már azt jelenti, hogy hátrányos helyzetű vagyok? Jár érte plussz pont a felvételin?

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
25 pontot kaphatsz.
2010. jan. 24. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
mikor igényelted ezt a támogatást?
2010. júl. 7. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:
kaptál érte plusz pontot a jelentjezéskor?
2010. júl. 7. 14:41
 4/4 A kérdező kommentje:
2009ben érettségiztem, és a papírt most februárban állították ki. elutasították. azért, mert nem a középiskolai tanuémányaim alatt kaptam. most is a közoktatási törvény vonatkozik rám, okjt csinálok középiskolában. erre meg azt mondták, hogy az érettségi előtti időszak érdekli őket. most ha 5 éve érettségiztem tök mindegy, lehetek most milliomos meg minden, ha pár éve bajban voltunk, akkor jár? nem értem. rosszul esett. meg mi van akkor, ha most is érettségiztem volna pár tárgyból?? tényleg rászorúlnék, nem mint a minimálra bejelentett vállalkozók gyerekei, akik egyébként dúskálnak. nem is a plussz pont érdekel igaziból, hanem nem tudom, hogy honnan fogjuk tudni kifizetni a 9000 ft. :S
2010. júl. 8. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!